شیرین کننده ها ی مصنوعی در صنایع غذایی

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی

  - شیرین کننده های مصنوعی شامل ک آسه سولفام k ، ساخارین ، آسپارتام ،سیکلامات و...

- مشکلات ناشی از مصرف شرین کننده های مصنوعی

 

دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 536 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 7

حجم فایل:51 کیلوبایت

 قیمت: 10,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل